Texty a překlady

Diskografie:

Violeta, Violeta III (2012)
Violeta, Violeta II (2011)
Violeta, Violeta I (2011)
Våre demoner (2009)
Maskineri (2008)
Maestro (2005)
Evig Pint (2003)
Død manns tango (EP, 2002)
Ompa til du dør (2001)

Vysvětlivky: Český překlad – český překlad   Titulky – video s českými titulky (nefunguje na iOS)
Všechny písně obsahují minimálně video bez titulků.

Violeta, Violeta III

Violeta, Violeta Volume III (2012)

  1. Begravelsespolka  Český překladTitulky
  2. Forloveren
  3. Aldri vodka, Violeta
  4. Tvilling
  5. Det polaroide liv
  6. Siste dansČeský překlad
  7. Markedet bestemmer
  8. Satan i halsen
  9. Perfekt i en drøm
  10. Seksløver

violeta2

Violeta, Violeta Volume II (2011)

  1. I ett med verden
  2. Støv og sand
  3. Tusen dråper regn  Český překladTitulky
  4. Drøm videre, Violeta
  5. Far til datter
  6. Faen i båten
  7. Gresk komedie
  8. Silver
  9. Domino
  10. Den romantiske tragedien

violeta1

Violeta, Violeta Volume I (2011)

  1. Philemon Arthur & the Dung
  2. Diamant til kull
  3. Femtakt filosofi
  4. Din kjole lukter bensin, mor
  5. En for orgelet, en for meg
  6. Tumor i ditt hjerte
  7. Hjerteknuser  Český překladTitulky
  8. Psycho under min hatt
  9. Svarte katter & flosshatter
  10. Sju bøtter tårer er nok, Beatrice

Våre Demoner

Våre Demoner (2009)

  1. Medisin & psykiatri
  2. Våre demoner
  3. Die Polizei
  4. Fanden hakk i helČeský překlad
  5. Kavalér
  6. Gruvene på 16
  7. Señor Torpedo
  8. Den sjette sansen
  9. Sonny
  10. Prosessen
  11. Stormfull vals
  12. Under månen

Maskineri

Maskineri (2008)

  1. Moment
  2. Apokalyps megČeský překlad
  3. Den andre er meg
  4. Bastard sønn
  5. Maskineri
  6. Toxic blod
  7. 9 mm
  8. Volvo i Mexico
  9. Enden av november
  10. Med en gong eg når bånn
  11. Kaizers 115. drøm
  12. Ond sirkel
  13. Bonus: Du og meg Lou

Maestro

Maestro (2005)

  1. KGB
  2. Maestro
  3. Knekker deg til sist
  4. Señor Flamingos Adieu (Instrumental)
  5. Blitzregn baby
  6. Dieter Meyers Inst.
  7. Christiania
  8. Delikatessen
  9. Jævel av en tango
  10. Papa har lov
  11. Auksjon (i Dieter Meyers hall)
  12. På ditt skift
  13. Bonus: Action
  14. Bonus: Kalifornia
  15. Bonus: Tokyo Ice til Clementine
  16. EP: D-Dagen
  17. EP: Sorti

Evig Pint

Evig Pint (2003)

  1. Di grind
  2. Hevnervals
  3. Evig pint
  4. De involverte
  5. Djevelens orkester
  6. Container
  7. Naade
  8. Min kvite russer
  9. Veterans klage
  10. Til depotet
  11. Salt & pepper
  12. Drøm hardt (Requiem part I)

Død manns tango EP (2002)

  1. Død manns tango
  2. Katastrofen
  3. Sigøynerblod

Ompa til du dør

Ompa til du dør (2001)

  1. Kontroll på kontinentet  Český překlad
  2. Ompa til du dør
  3. Bøn fra helvete
  4. 170
  5. Rullett
  6. Dr. Mowinckel
  7. Fra sjåfør til passasjer
  8. Resistansen
  9. Dekk bord
  10. Bak et halleluja
  11. Bris
  12. Mr. Kaizer, hans Constanze og meg

This post is also available in: English